2014-08-19

Kiek žmogus turi daug silpnybių...

... Kartais atrodo, kad kur kas daugiau nei stiprybių. Gal ir ne, bet jausmas kad tos sulpnybės tokios stiprios... Štai manosios išlindo šį ilgąjį savaitgalį - ryte miegoti kiek lenda, imti ir nesportuoti, atsigerti nuostabiai skanios kavos, o tada tingėti, tiesiog nieko neveikti. Sakysit, pfff, visi čia tas pačias silpnybes turi. Na taip, tik ant viršaus mano silpnybių pyrago dar užlipa visokie nuodemingi desertai, sotūs patiekalai ir dar vienas kitas nelabai sveikas pasirinkimas. Ir jėgų su tuo kovoti pasirodo buvo lygiai nulis. Kaip dažnai jūs taip jaučiatės? Pavyzdžiui stoję kovon su šokolado gabalėliu?



Šokoladas yra daug stipresnis už mane. Drąsiai tai galiu prisipažinti. Ir nesvarbu koks baltas, pieniškas, juodas, su įdarais, karštas, ar deserte. Visoks. Jis - karalius! Ir jo didenybei pagerbti dalinuosi puikiu šokoladinio pyrago (brownie) receptu.



Šis puikus, nei per daug drėgnas ir tikrai visai ne sausas. Labai šokoladinis, bet ne karčiai. O apibertas cukraus pudra iš viršaus dar ir nuostabiai gražus.

Jums reikės!

285 g. juodojo šokolado
110 g. sviesto
2 kiaušinių
220 g. cukraus
125 g. miltų
2 arbatinių š. kakavos (karčios)
1/4 a.š. druskos



Gaminame!

 1. Karščiui atspariame inde (mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės) išsitirpiname sviestą ir šokoladą.

2. Kitame dubenyje susimaišome likusius ingredientus. Į mišinį supilame iširpintą šokoladą ir viską sumaišome.

3. Masę supilame į kepimo popieriumi išklotą formą. Ir dedame į iki 175 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 40 minučių.

Skanaus!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

About me

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts